‹ Tillbaka

Näringslivsdag på Hammarö

Den 14 februari är dagen då man uppvaktar dem man tycker om. Därför vill Hammarö kommun göra något extra för alla som är eller planerar att bli företagare i kommunen. ”Alla hjärtans företagardag” är späckad med aktiviteter och i slutet av dagen presenteras 2012 års kvinna ur Hammarös näringsliv.

Dagen börjar med företagarfrukost, där vi bl.a. får träffa Marcus Nordström från Vänertjänst, som kör servicepersonal till vindkraftverken på Gässlingegrundet. Om vädret tillåter finns möjlighet att ta en tur i Marcus svävare.

På förmiddagen gör representanter från kommunen företagsbesök på sex olika Hammaröföretag. Därefter anordnas en lunchmässa i Folkets Hus.

På kvällen träffas vi igen för att ha en trevlig kväll tillsammans. Vi minglar, äter buffé och på scenen underhåller Tor och David. Vi inspireras av två framgångsrika Hammaröbor – rallyföraren Fredrik Åhlin och friidrottaren Caroline Sandsjoe, som pratar entreprenörskap ur ett annorlunda perspektiv. Dessutom presenteras 2012 års kvinna ur Hammarös näringsliv.