‹ Tillbaka

verksamt.se/varmland

Verksamt.se är Sveriges största företagarsajt för den som vill starta eget eller driver företag. Nu har vi i Värmland fått en egen ingång på sajten, där vi är först ut i Sverige med att samla lokala och regionala företagsrådgivare, finansiärer och nätverk på ett och samma ställe.

Om det tidigare lätt upplevdes som rörigt och svårt att förstå vem i mängden aktörer som hjälper till med vad, så ger verksamt.se/varmland en samlad bild över vilken hjälp som finns att få som företagare i Värmland. På sajten finns regional information om gratis företagsrådgivning, finansiärer och lokala nätverk. En regional kalender gör det dessutom enkelt att se vad som är på gång i regionen.

Pilotsatsning med Tillväxtverket
Det här har vi kunnat göra tack vare en gemensam pilotsatsning mellan verksamt.se och Det företagsamma Värmland. Det är vi stolta över och hoppas att fler regioner kommer att ta efter.

verksamt.se
Verksamt.se är ett samarbete mellan Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket för att förenkla för företagare. Informationen är sorterad efter en företagares olika faser: Fundera, Starta, Driva, Utveckla och Avveckla. Webbsidan är idag också ett verktyg för många rådgivare.

Läs mer

En undersökning om att använda verksamt.se
Citat, Gunilla Nordlöf, generaldirektör på Tillväxtverket
Besök verksamt.se/varmland

Besök sajten

verksamt-varmland

Annie Lööf om verksamt.se/varmland

annieloov

Bilder från lanseringen