‹ Tillbaka

12 mars – Tjänsteinnovation för dig som är rådgivare

En växande andel nystartade företag har sin grund i tjänsteinnovationer. Inte minst unga innovatörer och entreprenörer baserar en stor del av sina affärsidéer på tjänster. Immaterialrätten är däremot fortfarande anpassad efter traditionell produktorienterad innovation. Så hur ska man då agera?

PRV vill nu, i samarbete med Ungas Innovationskraft och ledande specialister på tjänsteinnovationer, hjälpa innovations- och affärsrådgivare att svara på den frågan.

De genomför en Sverigeomfattande föreläsningsturné (12 mars i Karlstad) inför den tågturné som programmet Ungas Innovationskraft kommer åka ut på från den 23 april-11 maj (för mer info se ungasinnovationskraft.se). Föreläsningarna tar avstamp i verklighetens tjänsteinnovationer och visar hur man kan dra nytta av olika system och strategier för att på ett effektivt sätt skydda dessa innovationer. Under en heldag får du möjlighet att lyssna till andras erfarenheter och själv delta aktivt i förberedda case tillsammans med övriga kursdeltagare.

Mer information och anmälan