‹ Tillbaka

Värmlands nya regionsida är snart här

Idag finns verksamt.se – en nationell webbsida initierad av Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket – som innehåller mycket matnyttig information och service för företagare. I början september 2013 kommer en regional sida: verksamt.se/varmland att lanseras.Verksamt.se utgår från företagarnas perspektiv och informationen är sorterad efter de faser en företagare kan gå igenom; Fundera, Starta, Driva, Utveckla och Avveckla. Webbsidan är idag också ett verktyg för många rådgivare.

Den regionala sidan verksamt.se/varmland är en pilotsatsning inom projektet Det företagsamma Värmland, för att skapa en plats med samlad information om alla rådgivare, offentliga finansiärer, kommuner och statliga aktörer i Värmland. Den ska ge företagaren en överblick över vad som finns i regionen och göra det lättare att hitta fram till rätt hjälp inom systemet.

Regionsidan verksamt.se/varmland kommer att bestå av två delar:

  • En lista över aktörer sorterade under sju kategorier utifrån ett användarperspektiv: (1) Alla (2) Rådgivare (3) Finansiering (4) Nätverk (5) Branschorganisationer (6) Kommuner/myndigheter (7) Export Norge.
  • Ett gemensamt kalendarium

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Margareta Callert via mejl eller 070-814 93 87.